Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Myrskyn silmässä

Myrsky käy ympärilläsi, muutoksia tapahtuu. Jossain on maanjäristys ja sen seurauksesta tsunami. Ydinreaktorit vaurioituvat ja saastuttavat maailmaamme. Ruotsi julistaa sodan ihmisten suojeluun vedoten, Norja ja Tanska ovat jo mukana. Yksityisten ihmisten elämässä myrskyää myös, toiset romahtavat ja toiset katsovat asiaa objektiivisesti todeten: "mikä on niin on".

Myrskyn silmässä ihminen on tyyneydessä, sillä keskuksessa ei tuule. Siellä on rauha, mitä tahansa tapahtuukin. Pitää vain odottaa, että silmään laskeutuu rauha ja lempeys. Kun katseessa on rakkautta, maailman hulluus aukeaa elämäntilanteena, itse elämä opettaa. Rakkauden katse muuttaa maailmaamme, myrskytkin laantuvat kun rakastavia silmiä on riittävästi. Uusi maailma aukeaa.

2 kommenttia:

  1. Hyvin sanoit jälleen.

    Oikeastaan aina on joku tilanne päällä, turha odotella ns. parempia aikoja. "Life is not about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain" :)

    Mitä tahansa tapahtuu, mitään ei oikeastaan tapahdu. Siinä on rauha.

    VastaaPoista
  2. Totta, niin totta. Tapahtuminen on psykologisen ajan kautta avautuva kangastus tästä maailmasta,maailmasta jossa hiljaisuus asustaa. Todelliseksi sen saa vain tämä hetki. *_*

    VastaaPoista