Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

perjantai 1. lokakuuta 2010

Toivonliitto

Kielto toimii rakentavasti, se rakentaa puolustuksen. Siitä syntyy strategia, jolla kieltoa voidaan kiertää. Kielto ei toimi, jos kiellät itseltäsi jotain teet sen samalla itsellesi sallituksi. Sillä niin mieli toimii, jos kiellät jo samalla myönnät.

Nytkin Suomessa on kieltojen aika, jälleen kielletään lailla. Ei saa pelata, ei tupakoida, ei ja ei. Kyllä, kyllä toimii paremmin. Kun mielelle antaa luvan, silloin ei ole vastustusta. Silloin tehdään päätöksiä, joissa on mukana tietoisuutta. Kieltämällä saadaan aikaan salailua, salakuljetusta ja hämärää kyykintää hämärissä nurkissa. Arvostelua, arvottamista ja kivien viskontaa. Niin, kieltäminen ei toimi tai toimii. Mitä toimintaa halutaan?

Virallisesti virallinen kieltolaki, alkoholin kieltävä laki kumottiin 5.4.32 klo 10.00. Epävirallisesti se oli alkoholin salakuljettajien uudelleen ryhmittymisen alku. Salakuljettajat perustivat laillisia yrityksiä, pääomalla jonka aikakausi oli heille mahdollistanut.

Onko kielto hyvä vai paha? Kuka tietää, tietääkö kukaan? Kyllä ja ei, mutta mieluummin kyllä. Kaikella on tarkoitus hyvä, sillä silmät kenties aukeaa jos niitä raottaa. 

Kieltolaki on toiminnassa yhä. Se on porilainen rock-yhtye. *_*  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti