Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Hyvyys

Perustermi, joka kertoo jostain muusta kuin hulluudesta on tietoisuus. Teemoina neljäs todellisuus, jotka olen kirjoittanut. Ne kaikki runot on kirjoitettu ilman tunnetta ja tunne niihin tulee tämän jälkeen tapahtuneiden kirjoituksieni myötä. Saat siis palata lukiessasi taaksepäin, koska siellä olevat kirjoitukset tuorentuvat. Ne runot, ovat kuin rasteja, joita suunnistaja löytää kulkiessaan nyt tätä uutta maastoa. Kirjoitukset, ovat kuin kartta, jota voi tarkastella jälkikäteen, kun jokin maisema on kuljettu.

Hyvyys, se on elämän tarkoitus. Se on valjennut minulle jo vuosia sitten. Hyvä voittaa pahan ja ihmisen pitää olla hyvä. Pois ihmisen hyvä-parempi-paras-ajattelu. Ihmisen pitää olla hyvä-hyvempi-hyvin.

Neljäs todellisuus on luonto, ihminen on pala tätä luontoa. Kaikki ne teot ja keksinnöt joita ihminen tekee, katoaa. Materia, jota ihminen kunnioittaa ja jota haalii. Se on täysin mitätöntä ja turhaa. Neljäs todellisuus on kunnioittamista, toisten ihmisten ja luontokappaleiden. Ihminen on osa luontoa. Raha on välttämätön paha, sillä se aiheuttaa ahneutta ja kateutta mutta sillä voi tehdä myös paljon hyvää. Sokeutumista ala-arvoisiin tekoihin ja auttamisen maailmaan, rahalla saa ja hevosella pääsee, ruokaa nälkäisille ja terveyttä sairaille.

Elämän yksi tarkoitus on hyvyys.
On olemassa myös kolmas todellisuus - se on paratiisi. On matka tänne ja täältä pois. Helvetti on maanpäällä, mutta ei niille, jotka uskovat hyvyyteen ja tekevät hyviä tekoja! Heille on neljäs todellisuus ja sen aika on alkanut nyt. Nämä ovat outoja puheita, mutta joka niihin uskoo, hänellä on paljon parempi elämä, koska se on hyvempi.

Ihmisen pitää olla pieni ja nöyrä.
Ihmisen pitää olla hyvempi ja rakastava.
Ihmisen pitää ajatella ja toimia hyvyyden pohjalta.
Kantaa huolta pienestä, helliä ja silittää.
Taputtaa ja suukottaa.
Ihminen voi elää paratiisissa jo tänään.
Elämisen tarkoitus on niin yksinkertainen: HYVYYS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti