Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

tiistai 14. joulukuuta 2010

Tehtävääsi kutsu

Tullakko vaiko ei? Kas, siinäpä kysymys. Tullakko siksi miksi sinut on tarkoitettu, vai ollakko sitä mitä kuvittelet olevasi? Se ei ole olemista lainkaan, se on nukkumista. Silloin on aivan sama, vaikka nukkuisit ihan oikeasti omassa sängyssäsi läpi koko elämäsi. Eroa ei juurikaan ole, jos mietitään aitoa olemista. 

Tiedostaessa oman valheellisen itsensä tarkkailun kautta, avautuu maisema siitä kuka todella olet. Näet visiosi siitä miksi olet täällä, mikä on maallisen taivalluksesi syvin olemus ja tarkoitus. Silloin pitää olla silmät auki, pitää nähdä eikä kulkea laput silmillä - kuten suurin osa ihmisistä tekee.

Tiedostaessasi "kuka olet" tiedostat asioita, joiden mukaan sinun tulee toimia. Kenties sinussa on sisällä taiteilija, joka odottaa vain esiintymiskutsua? Kenties olet taitava liikemies/-nainen, mutta et ole sitä koskaan edes harkinnut. Kenties olet taitava leipuri, et vain ole koskaan rohjennut leipoa. Niin, mitä todella olemme ja mitä meidän on tarkoitettu matkallamme tekevän saattaa jäädä toteutumatta. Silloin matka on ollut turha, silloin täällä olo on ollut unta vain.

1 kommentti:

  1. Miten saada "piilevä juttu" esiin? Tässä hetkessä, nyt. Se, että löydät oman syvimmän itsesi ja luovut vanhasta riittää - riittää, kun löydät olemisen ilon. Se vie matkaa eteenpäin, tietoisuuden johdatuksen kautta avautuu elämän tarkoitus ja elämäsi tarkoitus...

    VastaaPoista