Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

tiistai 28. joulukuuta 2010

Sinfonia

Elämän rytmi hakkaa taustalla, rytmikkäästi saaden jalkani rummuttamaan. Elämä, sen rytmisyys. Se esiintyy kaikkialla, kaikessa ja kaiken taustalla. Tosin, nyt soi radio ja on luontaista nauttia musiikista jalan liittyessä orkesteriin.

Taustalla, sinussa ja minussa. Elämä soittaa elämän perusrytmiä, sydän lyö rumpuaan ja hengitys huokaa. Hengityksen kautta ilmaistaan syvää jumalallista todistusta täällä olostamme. Hengityksessä on kaksi, silloin kun se on tietoista, sinä ja sielusi. Ja sitä ohjaa tietoisuus, tietoisuuden älykäs "systeemi". Äly ohjaa kehomme toimintoja, jotka ovat niin monimuotoisia ja monimutkaisia ettei niitä voi eikä tarvitse ymmärtää ajattelun kautta. Mielen ollessa hiljaa saattaa olla mahdollista ymmärtää oivalluksen kautta, että niitä ei tarvitsekaan ymmärtää. Tärkeintä on olla, silloin olet kun 'minä on'.

Olemme ihmeitä, joita varten on annettu maailma jossa elämme. Olemme täällä toteuttamassa sitä tehtäväämme joka aukeaa kun tunnistat syvimmän itsesi. Olemme täällä Rakkauden tähden, sillä sinäkin olet tähti. Tähti, jonka tarkoitus on luoda valoa ympärilleen. Aurinko, joka säteilee päivin, tähti joka tuikkii öisin. Olet osa tätä kokonaisuutta, sillä niin tärkeä olet. Olet itse elämä, ihmettä täynnä. Rytmiä alusta loppuun, jolloin kaikki jälleen alkaa. Maailmankaikkeuden musiikki jatkaa soitantaansa, aina ja ikuisesti - tässä hetkessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti