Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

tiistai 12. lokakuuta 2010

Yrittäminen

Yrittämisen syvin olemus on toikkauksessa, joka ei perustu rahaan. Raha on vain väline, paperia joka on hyväksytty kommunikointiin taloudessa. Vähän sama asia kuin kieli, jota nytkin käytämme. Sopimuksia, jotta voidaan kommunikoida toistemme kanssa. Raha ja kieli, niiden käyttö, se riippuu ihmisistä - heidän syvimmistä tarkoitusperistään. Jos halutaan toimia itsekkäästi niin saamme maailman mikä meillä jo on, jos halutaan toimia rakkaudesta saamme uuden maailman  missä antaminen ja vastaanottaminen ovat suhteessa, jossa olemisen ilo elää.

1 kommentti:

  1. Kari, kiitos kommentistasi.

    Olemukset ovat, kun syvin itse on. Ne eivät kierrä, ne tulevat sisältäpäin. Ne avautuvat läsnäolevan hetken voimasta, silloin kun ajattelu on vapaa egoa ylläpitävistä rakenteista. Tässä hetkessä näitä rakenteita ei ole, sillä egon hengissäsäilyminen on yhteydessä menneisyyden ja tulevan harhaan - alituiseen mielen hälinään. Tämä hetki on totta ja todellista, siinä ei ole egoa.

    Hetkismi on hyvin yksinkertaista, sen teemat on tässä blogissa jo monesti toistuneet. Toikkaus, joka on tässä blogissani käytössä, kuvaa antamisen ja vastaanottamisen teemaa. Se on sovellettavissa moneen eri kohteeseen.

    VastaaPoista