Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

maanantai 6. syyskuuta 2010

Jaloa säteilyä

Rihmastot kiertävät maaperässä, jalous säteilee joskus sammaleen alta. Rakkautta on, sen eri ominaisuuksia. Valoa säteilee ympäristössä vaikka sitä ei tiedosta, sen tuntee kun silmät alkavat näkemään. Silloin 'ympäristössä' muuttuu muotoon 'ympäristöstä', mutta sitä ennen pitää löytää minänsä. Uninen ei näe kuin unikuvia, jotka ovat heijastuksia siitä missä olet ollut ja minne olet matkalla. Hereillä ollaan tässä ja nyt.

Jokaisella on tällä matkallaan mukanaan Rakkaus, jokaisella jokin jalo rakkauden piirre säteilee kun kiinnität jakamattoman  huomion ihmiseen. Mieti ystäviäsi ja läheisiäisi, mitä rakkauden jaloa piirrettä he säteilevät? Mikä pyrkii ulos, mitä ei ego peitä alleen. Säteitä on, säteet kertovat Rakkauden olemassaolosta täällä maailmassa jossa elämme.

Silmillä ei yksin näe, aistit ovat kuitenkin hienoja ominaisuuksia. Aistien monimuotoinen käyttäminen on niiden yhdistämistä toinen toisiinsa, kehon ja mielen yhteistyötä tietoisuuden ohjatessa aistimista. Silloin vasta näet, rikkautta ja kauneutta on - kaikessa ja kaikissa.

Joku on hauska veikko, hän naurattaa. Joku säteilee sileyttä, toinen rosoa. Joku auttavaisuutta, kolmas kaunopuheisuutta. Ymmärtäjä ymmärtää, saa ihmiset avautumaan. Joku kapinoi, vapauden kaipuu heijastuu hänen olemuksestaan. Yksi on tarkkaavaisuus, huomioi pienetkin yksityiskohdat. Neljännessä hehkuu järjestys, viidennen äänenväri saa huokaamaan. Kuudes pitää puhtaudesta, paikat kiiltävät. Seitsemäs osaa ja haluaa tehdä, tekeminen ohjaa oppimista. Kahdeksas näkee syvemmälle, suunnittelee uusia muotoja...

Niin, edellä oleva luettelo jatkuu ja jatkuu. Koskien kaikkia 6,8 miljardia ihmistä jotka ovat täällä nyt, mutta myös niitä jotka ovat täällä käyneet ja tulevat käymään. Sillä kaikki on elämää, joka ei koskaan katoa. Elämä sykkii Rakkaudesta ja Rakkautta läsnäolevassa, ikuisessa nyt hetkessä.

Maailma on paratiisi, vaikka monesti kuulee 'ajattelijan' sanovan maailman olevan paha paikka. Maailma on kuitenkin täydellinen, samaa täydellisyyttä kuin sinäkin olet. Silmiesi takana on maailmankaikkeus, jota kannat mukanasi joko kevyesti ja iloiten tai raskaasti kärsien. Oivaltaessaan mitä kantaa mukanaan, olemukseen astuu elämän tarkoitus - ja se on olla hyvä. *_*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti