Mikä on niin on

Mikä on niin on
Minä olen, kun Sinä olet

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Äidin kohtu ja lapsi

Äidissä me kasvamme muotoon, kohdusta saamme kaiken tarvittavan kasvuvoiman. Äiti ja lapsi ovat yhtä ja samaa elämää, elämä ei tunne rajoja. Rajattomuutta, itse elämää ja rakkautta, sitä äitiys edustaa. Tässä hetkessä on määritelty äideille oma päivä, joka hetkessä äiti on mukana. Olemisen Iloa kaikille äideille ja heidän lapsilleen!

1 kommentti:

  1. "Rajattomuutta, itse elämää ja rakkautta, sitä äitiys edustaa."

    Tarkoitan tuolla rajattomuudella elävää rakkautta, joka on vastakohdista vapaata eikä sitä ole sidottu mihinkään kaavaan. Ajattelun ulkopuolelta, tietoisuuden kautta laskeutuvaa olemista.
    Muotojen maailmassa kun elämme, tarvitaan rakkaudellisia rajoja ja eriytyminen on ulkoinen realiteetti. Syvin itsemme ei kuitenkaan tunne rajoja siten, kun olemme ne oppineet ymmärtämään.

    Rajat ovat rajoittavia, rajaaminen on merkitsemistä. Rajoittaminen on vallankäyttöä ja omalta osaltaan pakottamista, rajaaminen on selventämistä..."Pakko" sotii maailmankaikkeuden järjestystä vastaan, suostuttelu ja yhteisymmärryksessä tapahtuva soihdin - se on paljon rakentavampaa. Silloin ollaan lähellä rakkauden aitoa olemusta, elämän kunnioittamista.

    VastaaPoista